در صورت داشتن سوال يا بروز مشکل در سايت با ما تماس بگيريد 09304293050
کتاب انگلیسی مجازی آنلاین

جستجو

کتابهاي انگليسي

نمونه سوال و کتابهای معلم جواب ورک بوک کانون زبان دانلود کتابهای فامیلی اند فرندز محل تبليغات شما محل تبليغات شما منابع آموزشی کتابهای اسپیک نو محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما

موضوعات

کتابهای زبان بزرگسالان
کتابهای زبان نوجوانان
کتابهای زبان کودکان
منابع آزمونهای زبان
آموزش زبان انگلیسی
دانلود نرم افزار
موبایل
بازی
فناوری - IT
فیلمهای آموزشی
انیمیشن-کارتون
همراه اول-ایرانسل
کتابخانه مجازی آنلاین
مقاطع تحصیلی
خدمات سایت
آموزش آی تی
زبان آلمانی
ترفند

به مجازی آنلاین خوش آمدید

جواب کتاب انگلیسی کانون زبان
کانال مجازي آنلاين را دنبال کنيد : Telegram Channel : @Majazionline

آموزش چه کنید تا در توییتر شما را Mute نکنند!

توییتر ویژگی Mute را بالاخره منتشر کرد و تا چند هفته آینده این ویژگی در دسترس عموم قرار خواهد گرفت. آیا این ویژگی برای برندها یک خطر بزرگ محسوب می‌شود؟ فقط برای برندهایی که محتوای بد به اشتراک می‌گذارند.

 twiter

این ویژگی چه کار می‌کند؟

با کلیک روی بخش More در هر توییت و همین‌طور با کلیک روی آیکن چرخ‌دنده در پروفایل هر کاربر یا برند در توییتر یک گزینه جدید خواهید دید که آن فرد یا برند را Mute می‌کند. کاری که این گزینه می‌کند این است که سبب می‌شود تا توییت‌ها و ریتوییت‌های آن کاربر در تایملاین توییتر شما نشان داده نشود.

البته خیلی راحت و در هر زمان که خواستید می‌توانید کاربران را از این حالت خارج کنید. کسی که توسط شما Mute شده باشد هیچ وقت متوجه نمی‌شود که شما این بلا را به سرش آورده‌اید و اگر شما را منشن کند یا یکی از توییت‌های شما را ریتوییت کند شما در بخش نوتیفیکیشن‌ها متوجه این موضوع خواهید شد.

چرا کاربران توییتر از این ویژگی استفاده خواهند کرد؟

این راه یک راه بسیار ساده است برای اینکه تایملاین توییتر خود را از افرادی که توییت‌های‌شان برای‌تان جالب نیست ( یا برای شما ایجاد مزاحمت می‌کنند ) پاک کنید بدون اینکه نیازی به آنفالو داشته باشید.

چیزی شبیه همین ویژگی در فیسبوک هم مدتی هست که به وجود آمده است. این ویژگی برای مخفی کردن پست‌های افرادی که آنفرند کردن‌شان شاید زیاد مودبانه نباشد بسیار مفید است: مثلا افرادی که مدام عکس گربه به اشتراک می‌گذارند در حالی که شما از گربه‌ها متنفر هستید، یا افرادی که پست‌های‌شان با دیدگاه‌های شما در تضاد کامل است.

کاربران توییتر هم از دکمه Mute استفاده مشابهی خواهند کرد، یعنی ساکت کردن صداهای مزاحم بدون ترسیدن از از دست دادن فالوئرها به خاطر آنفالو کردن دیگران.

این ویژگی برای برندها چه معنایی دارد؟

برخی برندها در فیسبوک به خاطر تغییرات اخیر الگوریتم این شبکه اجتماعی که باعث می‌شود محتوای آنها برای افراد کمتری قابل مشاهده باشد بسیار ناراضی و ناراحت شدند. پاسخ فیسبوک به این دسته از برندها این بود: « شما محتوای خوبی تولید نمی‌کنید ». یعنی اگر محتوای باکیفیت تولید کنید، آنگاه محتوای شما در نیوزفید افراد بیشتری به نمایش گذاشته خواهد شد.

دکمه Mute در توییتر در واقع این فرصت را به دیگر کاربران می‌دهد که خودشان در مورد محتوای شما قضاوت کنند. مطمئن باشید اگر در مورد خودتان بیش از حد توییت کنید و مدام از خود و برند خودتان تعریف کنید حتما Mute خواهید شد.

توییتر نمی‌خواهد برندها را تنبیه کند، فقط سعی دارد که به یک شبکه اجتماعی بهتر و قدرتمندتر تبدیل شود. برای هماهنگی با تغییراتی از این قبیل، برندها هم باید سعی کنند تغییر کنند و واقعا اجتماعی رفتار کنند.

با عادت‌های بد گذشته خداحافظی کنید

حالا که خود مخاطبان در مقام قضاوت در مورد محتوای برند شما قرار دارند، باید عادت‌های بد گذشته را فراموش کنید.

جذب فالوئرهای جدید با راه اندازی مسابقات « ریتوییت و فالو کنید تا برنده شوید »، قول فالوبک دادن و حتی فالوئر خریدن اکنون دیگر نتیجه خوبی به همراه نخواهد داشت. کاربران می‌توانند شما را فالو کنند و بلافاصله اکانت شما را Mute کنند تا هم به هدف خود برسند و هم اینکه دیگر به حرف‌های شما در توییتر گوش ندهند.

به نوعی دیگر این ویژگی بسیار شبیه دکمه Mute روی کنترل‌ تلویزیون است. بینندگان مجبور نیستند به تبلیغات کسل کننده گوش کنند – هر زمان که برنامه مورد نظرشان شروع شد تلویزیون را از حالت بی‌صدا خارج می‌کنند.

به برقراری ارتباط سلام کنید

مقیاس واقعی موفقیت یک برند در توییتر دیگر به تعداد فالوئرها بستگی ندارد، به خصوص حالا که معلوم نیست چند نفر از فالوئرها در واقع به توییت‌های آن برند گوش می‌دهند و آن اکانت را Mute نکرده‌اند. اکنون دیگر میزان برقراری ارتباط عامل کلیدی در توییتر است.

برای برقراری ارتباط، برندها نیاز دارند محتوایی را ایجاد کرده و به اشتراک بگذارند که با علایق مخاطبان هدف آنها هماهنگی داشته باشد، مخاطبانی که در مورد آن محتوا بحث خواهند کرد.

چطور باید این کار را انجام دهید؟ درست همان‌طوری که در دنیای واقعی دوست پیدا می‌کنید: باید در مورد آنها صحبت کنید، نه در مورد خودتان. شناسایی افرادی که در آینده مشتری و مخاطب شما خواهند شد و پیوستن به بحث و گفت‌وگویی که آنها با هم دارند تاثیر بسیار بیشتری خواهد داشت نسبت به پیدا کردن افرادی که در مورد شما صحبت می‌کنند.

همیشه اطمینان حاصل کنید که محتوایی را در توییتر به اشتراک می‌گذارید که فالوئرهای شما دوست دارند آن محتوا را در تایملاین خود ببینند و هیچ وقت به آنها بهانه‌ای ندهید که روی دکمه Mute کلیک کنند.

گردآوري و تنظيم: www.majazionline.ir

منبع: ۱ ادمین

کانال مجازي آنلاين را دنبال کنيد : telegram.me/majazionline

اين مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذاريد
برچسب ها : توییتر-آموزش-ترفند ,
1079 پنجشنبه 01 خرداد 1393 majazionline نظرات (0)موضوع(ترفند توییتر)

مطالب مرتبط

آموزش تمام کلیدهای میانبرمسنجرتوییتر
آموزش اکانت «توئیتر» خود را امن‌تر کنید
آموزش ساکت کردن کاربران مزاحم در توییتر
آموزش-10 پرسش و پاسخ برای آشنایی با توییتر(اموزش توییتر)
آموزش پاک کردن پروفایل درتوییتر
اگر اکانت توییتر تان هک شد نترسید! کافیست این گام را طی کنید!
مکان یابی دنبال کنندگان در توییتر
چگونه حساب های توییتر و فیسبوک خود را آپدیت کنیم!
19 ابزار مفید برای مدیریت زندگی توییتری شما
چگونه توییت های خود را به یک کتاب تبدیل کنیم؟
چیزهایی که درباره سایت توییتر نمی دانید (Twitter)
راهنمای کاربردی افزایش امنیت در Twitter
حذف تمامی توییتهای ارسال شده در توییتر
چه کسانی در توییتر شما را آنفالو کردند؟

آخرين مطالب ارسالي

-براي پاسخ سريع لطفا با شماره 09304293050 تماس بگيريد


کد امنیتی رفرش
قوانين بخش نظرات
1 - نظرات اسپم و تبليغاتي تاييد نخواهد شد.
2 - فقط نظراتي که جنبه عمومي داشته باشند تاييد و منتشر مي شوند.
3 - نظرات فينگليش تاييد نخواهند شد.
4 - هرگونه درخواست و يا حل مشکلات فقط در انجمن امکان پذير است.
5 - لطفا انتقادات و پيشنهادات و همچنين درخواست هاي خود را از بخش هاي تماس با ما و درخواستي ها ارسال نماييد.

کانال مجازی آنلاین

کانال تلگرام مجازی آنلاین

مجوزهاي سايت

logo-samandehi

اطلاعات کاربري

مطالب پربازديد

مطالب تصادفي

آمار سايت

کل مطالب : 7587
کل نظرات : 1463
افراد آنلاين : 49
تعداد اعضا : 9715
بازديد کل سايت : 37,264,054